TREINBEGELEIDERS VERANTWOORDELIJK VOOR SLECHTE STIPTHEIDSCIJFERS!

De hiernaast gepubliceerde communicatie naar het personeel toe werd ondertekend door een eerste inspecteur. De boodschap is overduidelijk: als de treinen niet volgens het boekje rijden, dan dient de oorzaak hiervoor gezocht te worden bij het personeel! Nog volgens dit schrijven zou Dutordoir achter deze boodschap staan.

Moeten we beschouwingen als “Ik wil duidelijk zijn, zoals ik steeds ben geweest, als de zachte methode niet snel vruchten oplevert zal een dwangmethode gebruikt worden.” lezen als een oorlogsverklaring naar het personeel toe, meerbepaald de treinbegeleiders die “…moeten hun rol spelen en we zullen erop toezien.”

Langs de andere kant is hij heel voorzichtig met de treinbestuurders en het personeel op de seinhuizen want hij vernoemt dit personeel niet. Via de sociale media vernemen we ondertussen dat deze nota in verschillende depots uit de orderboeken is verwijderd, en dat onze CEO aangegeven heeft aan een treinbegeleider die deze brief aan de kaak stelde, dat er op het gebied van communicatie nog veel werk aan de winkel is.

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.