Zoekt ACOD toenadering tot OVS?

Het is jullie wellicht niet ontgaan dat de OVS momenteel in sneltempo aan het vernieuwen is. Blijkbaar is die vernieuwing ook de andere bonden niet ontgaan.

Net na de OVS is ACOD immers begonnen met de verspreiding van hun nieuwe digitale nieuwsbrief, De Klapper. Geen probleem, ware het niet dat De Klapper de naam was van de tweemaandelijkse nieuwsbrief van LOCO, de machinistenvereniging uit de jaren tachtig en negentig die onder dezelfde naam nog steeds voortleeft als de sector treinbesturing binnen de OVS. De eerste Klapper werd al in 1981 uitgebracht, en we konden in onze archieven nog een exemplaar uit 1997 opsnorren.

Gaan we hier onze advocaten opzetten? Natuurlijk niet. Plagiaat is immers de ultieme vorm van vleierij, en we moeten toegeven dat het ons ego enigszins streelt dat het grote ACOD met de OVS geassocieerd wil worden.

Goede ideeën verdienen navolging, maar op deze manier wordt het allemaal wel heel erg verwarrend mocht de OVS besluiten om de enige echte De Klapper nieuw leven in te blazen.

Print Friendly, PDF & Email

One Comment on “Zoekt ACOD toenadering tot OVS?”

  1. Dat de acod geen schaamte heeft zien we hier in depot FGSP dagelijks …. men kan die gasten niet verdenken van enige vorm van intelligentie .
    Polariseren is blijkbaar hun boodschap , bah!!
    Blijkbaar volgen zij één of andere duistere karmijnrode agenda … foei foei 🤮
    Toen ik ‘hun’ klapper zag passeren kreeg ik dan ook een zeer wrang gevoel….. klojoo’s!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.