SYNDICALE BIJDRAGE 2019

Vanaf januari 2019 zal de maandelijkse syndicale bijdrage 14 euro bedragen. Ook de jaarlijkse syndicale premie wordt verhoogd tot 125 euro. De bijdrage van de gepensioneerden blijft ongewijzigd.

Netto betaalt iemand die een volledig jaar aangesloten is geweest, dus 3,58 euro per maand voor zijn lidmaatschap van OVS. Dit lidgeld wordt gebruikt om de vakbondswerking mee te financieren, eventuele rechtszaken mee te betalen en een stakingsvergoeding uit te betalen bij door de OVS erkende acties.

Mogen we vragen aan leden die betalen via een bestendige opdracht of overschrijving van de aanpassing naar 14 euro per maand door te voeren?

Leden die per domiciliëring betalen hoeven niets te ondernemen.

Print Friendly, PDF & Email

6 Comments on “SYNDICALE BIJDRAGE 2019”

 1. Hallo,

  Ik ben aangesloten bij OVS en vroeg me af welke formaliteiten ik moet vervullen wanneer ik bvb op 13 februari beslis om mee te staken.
  De intentievreklaring invullen natuurlijk, maar heb ik recht op een stakongsvergoeding bij OVS en hoe gaat dit in zijn werk ?

  1. Inderdaad, tijdig de intentieverklaring invullen. Zodra je je loonbrief hebt ontvangen met de vermelding van de staking, vragen we een scan door te sturen naar ons e-mailadres.

  1. Beste Van Timmermans,

   Bedankt voor je steun aan OVS.

   Er is een speciaal ledentarief voor gepensioneerden. Stuurt u een berichtje naar ons via het contactformulier op deze website? Dan kunnen we u zo verder helpen.

   Vriendelijke groeten,

   Het OVS-Team.

   1. Het is misschien raadzaam om het effectieve bedrag voor de gepensioneerden hier ook kenbaar te maken, uiteraard moet de aangeslotene het ook melden.

  2. Beste Jean Pierre, stuur je ons een bericht via het contactformulier? Dan zal de administratie uw ledenbijdrage aanpassen naar gepensioneerd. Beste groeten, de webmaster.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.